Политика | Южноукраинск, 31 Мая, 2019

На 13-те червня призначено 47-му сесію Южноукраїнської міської ради

Свежие новости: На 13-те червня призначено  47-му  сесію Южноукраїнської міської ради

На 13-те червня на 10-00 год. призначено засідання 47-ої позапланової сесії Южноукраїнської міської ради. Про це йдеться в розпорядженні міського голови Пароконного В.К. №104-р від 31.05.2019р. 

На розгляд депутатам пропонується 71 питання, серед яких бюджетні, житлові та земельні питання. В тому числі депутатам пропонуються звільнити Бацмана М. з посади заступника міського голови та обрати замість нього Мартинко Антоніну Валеріївну. Також планується крім звіту Бацмана М., заслухати також звіт директора департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради  Валюшка С.

До порядку денного включено питання щодо встановлення ставок місцевих податків та зборів на 2010 рік, що може бути цікавим також для підприємців та мешканців міста.

Розклад  засідань постійних комісій, де попередньо будуть розглянуті ці питання оприлюдено на офіційному сайті: 

Читайте также: Відбулася 46-та позапланова сесія Южноукраїнської міської ради

Оголошено перерву в засіданні 46-ої сесії Южноукраїнської міської ради

« Горностай, который плюёт на закон и не является на комиссии, полностью устраивает Квасневского», - Григорян об отказе депутатов рассмотреть вопрос ротации в бюджетной комиссии

Городской совет плодотворно работает вопреки саботажу

В Южноукраїнську політична криза переросла в бюджетну

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты