Политика | Южноукраинск, 9 Мая, 2019

Оголошено перерву в засіданні 46-ої сесії Южноукраїнської міської ради

Свежие новости: Оголошено перерву в засіданні 46-ої сесії Южноукраїнської міської ради

8-го травня нарешті розпочалося засідання 46-ої позапланової сесії Южноукраїнської міської ради, яке вже відкладалося не один раз за останні місяці цього року. На розгляд депутатам пропонувалося 63 питання, в тому числі бюджетні, земельні та питання щодо комунального майна та роботи комунальних підприємств. 

Для роботи в засіданні зареєструвалися 20 депутатів та міський голова.

За пропозицією депутатів та постійних комісій деякі питання були виключені з порядку денного засідання та включено ряд додаткових питань.

На початку сесії  було розглянуто питання щодо заборони стихійної торгівлі на центральних вулицях міста. До депутатів звернулися мешканці, які з’явилися до сесійної зали, щоб їм дозволили торгувати у зручних для них місцях.

Тривале обговорення відбулося з питання внесення змін до бюджету міста на 2019 рік, однак рішення так і не було прийняте. Тому визначенні ним видатки так і не будуть поки профінансовані.

 

Також депутати не підтримали проведення кадрових змін на керівних посадах міста. Так, не було підтримано внесення змін до рішення про звільнення секретаря Южноукраїнської міської ради Людмили Дзюбенко, тому ця посада не може вважатися вакантною, щоб обрати нового секретаря міської ради.

 

Не набрало необхідної для прийняття кількості голосів і рішення про звільнення І.Головченко з посади керуючого справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради.

Не було звільнено з посади заступника міського голови через недостатність голосів  Бацмана М., який відзвітував про свою роботу перед депутатами.

Після розгляду питань про списання багатоквартирних будинків з балансу КП ЖЕО, та списання комунального майна, в роботі сесії було оголошено перерву.

Дата продовження засідання буде оголошена додатково.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты