Общество | Вознесенск, 3 Марта, 2020

Молодь тергромади міста Вознесенська представила бачення реконструкції молодіжного центру й звернулась до бізнесу і влади по допомогу в реалізації ідеї

Свежие новости: Молодь тергромади міста Вознесенська представила бачення реконструкції молодіжного центру й звернулась до бізнесу і влади по допомогу в реалізації ідеї

28 лютого в приміщенні конферанс-зали Музею Є. А. Кібріка головою молодіжної ради при Вознесенській міській раді Віталієм Возняком була представлена концепція реконструкції будівлі, яку міськрада передала молоді під Молодіжний хаб.

Нове для вознесенців слово «хаб» означає вільний освітній, просвітницький і розвитковий простір, де молодь матиме змогу проводити свій вільний час з користю для себе та для громади. Саме тому концепцією реконструкції будівлі передбачено облаштування невеличкої майстерні, місць для роботи на комп’ютері, місця для проведення тренінгів, майстер класів тощо.

Є можливість розмістити в молодіжному хабі й туристичний інформаційний центр. Це окремий і досить масштабний проект, який реалізовує громадська організація «Фабрика настрою». Масштабними можуть бути й потенційні позитивні зміни від реалізації цього проекту.

На презентації були присутні молоді активісти, представники бізнесу, влади, депутати Вознесенської міської ради, депутат Миколаївської обласної ради, представник від Прибужанівської ОТГ. Почесними гостями були керівник програми DOBRE в Україні Barry J. Reed та консультант програми DOBRE в Україні з місцевого економічного розвитку Віталій Юрків.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Цією презентацією молодь хотіла заручитись широкою підтримкою від усіх ділових кіл громади. Адже така масштабна реконструкція будівлі потребує й досить масштабних ресурсів. Молоді активісти планують виконувати більшість робіт своїми руками. Тому в більшості їм потрібні не гроші, а будівельні матеріали, іноді це можуть бути послуги. Вже є певні домовленості з деякими бізнесменами, які готові допомогти. Докладніше про молодіжний хаб і просування з його реконструкції можна дізнатись за посиланням: https://www.fabryka.fun/hub/.

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты