Общество | Вознесенск, 5 Марта, 2018

“Мобільний офіс” працює у Вознесенську

Свежие новости: “Мобільний офіс” працює у Вознесенську

05 березня 2018 року фахівцями Вознесенського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Миколаївської області організовано роботу мобільного офісу. Захід проведено під гаслом « Запрошуємо до реєстрації на пенсійному Веб – порталі, щоб завжди мати інформацію надалі, про пенсію і про особисті данні», адже  важливе значення має інформування  громадян, не лише тих які звертаються безпосередньо  до управління, а й робота з різними категоріями населення поза його межами.

Захід проводився з метою сприяння впровадженню та поширенню сучасних інформаційно – комунікаційних технологій, а саме залучення найбільшої кількості користувачів до Веб – поталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

Електронний сервіс надає громадянам можливість зручно і оперативно взаємодіяти з  органами Пенсійного фонду, дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення до управління.

Фахівці роз’яснювали громадянам, що у відкритому доступі (без реєстрації) на порталі надається багато корисної інформації з питань пенсійного страхування, є зразки бланків документів, інструкції щодо їх заповнення. Після реєстрації на Веб-порталі користувач може отримати інформацію з персоніфікованого обліку (для працюючих громадян),  пенсійну інформацію (для пенсіонерів). Веб –портал Пенсійного фонду України  працює з дотриманням вимог до захисту персональних даних.    

“Мобільний офіс” – це реальна роз’яснювальна робота  з пенсійних питань усім категоріям громадян.   

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости