Общество | Николаев, 1 Февраля, 2018

МКП "Миколаївводоканал" завершує роботи з ліквідації аварії по вул. Космонавтів.

Свежие новости: МКП МКП "Миколаївводоканал" завершує роботи з ліквідації аварії по вул. Космонавтів.

Сьогодні, 1 лютого, аварійно-ремонтні бригади закінчують ліквідацію аварії на колекторі на перетині вул. Космонавтів та пр. Богоявленьскому.

Повідомляє прес-служба МКП "Миколаївводоканал".

Наразі замінено всі 7 залізобетонних кілець колодязя, які буди зруйновані в результаті аварії. Після вирівнювання висоти колодязя з рівнем асфальтового покриття розпочнуться роботи з засипки котловану. Роботи проводяться на глибині 8 метрів.

Нагадаємо, що зранку 30 січня, на перетині пр. Богоявленського та вул. Космонавтів утворилось провалля на самопливному каналізаційному колекторі діаметром 1000 мм та зруйнувався каналізаційний колодязь глибиною 8 м. Аварія сталась через газову корозію бетону та динамічне навантаження на колектор.

Через аварію тимчасово припинено рух трамваїв за маршрутами № 7,10 та змінено рух за маршрутом № 1, частково обмежено рух автотранспорту. Просимо водіїв та пішоходів бути уважними та обережними, та перепрошуємо за тимчасові незручності!

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты