Общество | Вознесенск, 26 Марта, 2017

Місто Вознесенськ відзначило 73-тю річницю визволення Вознесенська разом з почесними гостями!

Свежие новости: Місто Вознесенськ відзначило 73-тю річницю визволення Вознесенська разом з почесними гостями!

Щороку 24 березня наше місто відзначає чергову річницю визволення Вознесенська від фашистських загарбників, тож і цього року в рамках цієї історичної події 25 березня в місті пройшло ряд заходів.

Треба зазначити, що в цей день для привітання вознесенців та з метою вивчення соціальної інфраструктури міста, до Вознесенська завітав заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації з гуманітарних питань Віталій Кіндратів.

Місто відвідали й інші почесні гості: голова федерації легкої атлетики у Миколаївській області Бугайов Анатолій Іванович та уродженець нашого міста, вихованець ДЮСШ, Грицак Юрій, майстер спорту України з легкої атлетики, неодноразовий Чемпіон України з легкої атлетики.

Разом з вознесенськими спортсменами міський голова Віталій Луков, заступник голови Миколаївської ОДА Віталій Кіндратів взяли участь у легкоатлетичному кросі на дистанції 3 км, який успішно пройшов по вул. Соборності. А ще відбулися забіги для юнаків-1 км та дівчат -500 м. Найповажніший вік – 80 років мав учасник забігу на 3 км. Біловзоров Володимир.

Любителі легкої атлетики, переможці кросу, гості отримали Почесні грамоти, які були вручені міським головою Віталієм Луковим, заступником голови Миколаївської ОДА Віталієм Кіндратівим,  легкоатлетом Юрієм Грицаком.

Голова федерації легкої атлетики у Миколаївській області запросив вознесенців взяти участь у легкоатлетичному кросі «Напівмарафон», ініційований головою Миколаївської ОДА Олексієм Савченком, який пройде в м. Миколаєві 22 квітня.

Після кросу міський голова В.Луков, заступник голови Миколаївської ОДА В. Кіндратів та Миколаївські телевізійники відвідали ряд об’єктів, а саме — Вознесенську центральну районну лікарню,  мототрек, мототрасу,Фізкультурно-оздоровчий комплекс «Водограй», загальноосвітню школу-інтернат І-ІІІ ступенів «Обдарованість», деспілкувалися з керівниками установ, членами громадських організацій, учасниками змагань тощо.

Так, головним лікарем Центральної районної лікарні Володимиром Красьохою була проведена екскурсія відділеннями установи. Очільник міста та головний лікар презентували досвід вознесенської громади щодо впровадження  цікавих інвестиційних проектів у галузі охорони здоров’я, таких як дитяче та пологове відділення ЦРЛ.

Директор МЦФЗН «Спорт для всіх» Юрій Путій, керівники спортивних секцій гостинно зустріли Віталія Дмитровича та Віталія Зіновійовича у фізкультурно-оздоровчому комплексі «Водограй», де показали басейн, тренажерну залу, фізіотерапевничний кабінет та сауну. Представники влади також завітали на відкритий Чемпіонат області з греко-римської боротьби, тренування з плавання. Тренери ФОК «Водограй» Володимир Матієв, Олег Іванов та Руслан Горицький представили найкращих вихованців та презентували досвід своєї роботи.

День видався дуже насиченим, бо крім цього, 25 березня на стадіоні ЗОШ №4  стартував  Кубок відкриття сезону з футболу, який завершиться у неділю, 26 березня.

Заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації відзначив активність вознесенської громади, подякував за щиру гостинність та відзначив позитивний досвід Вознесенська у багатьох сферах.

Дякуємо гостям за підтримку, щирість, сприяння у розвитку громади!

 

Источник: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости