Культура | Николаев, 2 Сентября, 2019

«Мистецтво на тілі»: миколаївці «набили» татуювання з героями картин музею

Свежие новости: «Мистецтво на тілі»: миколаївці «набили» татуювання з героями картин музею

Герої картин Миколаївського обласного художнього музею ім. В.В. Верещагіна вийшли за рамки своїх позолочених рам.

З легкої руки українських дизайнерів Braty Art Studio «трансформована» класика живопису у вигляді флеш-тату закріпилася на живому тілі.

За словами організаторів, досить незвичний спосіб залучення уваги до музею і його величезної колекції.

«Проте ми хотіли наблизити художні шедеври, що зберігаються в музейній колекції, як можна ближче до сучасної молоді. Поширити, розмножити оригінальні роботи. Надати їм масовий характер використання. Або це термо кружка з гарячим чаєм, еко-сумка на пляжі, блокнот для щоденних записів, стікер на робочому ноутбуці. І все це з зображенням «осучаснених» музейних картин. У той же час, тату-культура вже давно стала масовим явищем. Сьогодні це форма сучасного мистецтва і візуальна мову широкої аудиторії. І ми просто не могли залишити поза увагою таку можливість. Думаю, у нас це вийшло»,розповідає Євген Гомонюк, менеджер проекту.

 

 

 

 

 

 

 

Першими моделями такого експерименту стали миколаївці, які відгукнулися на заклик в соціальних мережах. Знялися у фотосесії з тату і самі організатори.

Джерело: nikpravda.com.uа

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости