Общество | Вознесенск, 7 Октября, 2019

Міський голова Віталій Луков спілкувався з представниками організації ПРООН про діяльність громадських організацій в Вознесенській громаді

Свежие новости: Міський голова Віталій Луков спілкувався з представниками організації ПРООН про діяльність громадських організацій в Вознесенській громаді

7 жовтня до Вознесенської громади завітали представники ПРООН в Україні з метою висвітлити діяльність відомої на всю Україну громадської організації, що зареєстрована і діє у Вознесенську – Агентство економічного розвитку.

Що думає про діяльність цієї та подібних організацій в громаді і запитували інтерв’юери у очільника міста. Віталій Луков висловився з цього приводу однозначно. Подібних організацій в місті повинно бути багато. В ідеалі, якщо б вони почали конкурувати між собою за втілення тих чи інших проектів на території громади. На сьогодні ж рівень активності Агентства економічного розвитку вже переріс нашу громаду. Організація виходить на регіональний рівень.

Нагадаємо, ПРООН – це програма розвитку Організації об’єднаних націй. ПРООН підтримує стратегічні ініціативи, спрямовані на розвиток потенціалу, аби сприяти всебічному зростанню і сталому людському розвитку. Завдяки партнерству з національними, обласними та місцевими органами влади, громадянським суспільством і приватним сектором, ПРООН прагне підтримати Україну на шляху до подолання бідності, розвитку людського потенціалу, досягнення справедливих результатів, захисту довкілля і просування демократичного врядування.

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости