Общество | Николаев, 15 Января, 2018

Минулого року 4 тис. послуг отримали миколаївці за допомогою сервісу «Електронна черга»

Свежие новости: Минулого року 4 тис. послуг отримали миколаївці за допомогою сервісу «Електронна черга»

Протягом 2017 року фахівці Миколаївської регіональної служби зайнятості  надали 4 000 послуг особам, які зареєструвалися за допомогою сервісу «Електронна черга». Результати роботи свідчать про те, що новий сучасний сервіс має попит серед шукачів роботи як міста Миколаєва, так і районів області. 

Найчастіше «Електронною чергою» користувалися миколаївці (1003 послуги) мешканці Вітовського (271) та Снігурівського (265) районів.

Нагадаємо, що сервіс запрацював з 13 січня 2017 року та надає можливість шукачам роботи дистанційно на сайті Державної служби зайнятості, через рубрику «Електронні послуги», записатися на прийом до будь-якого спеціаліста будь-якого центру зайнятості, обравши мету, дату та час візиту. Таким чином, можна, не виходячи з дому, зарезервувати час на прийом до фахівця з питань працевлаштування або отримання консультації з тимчасової зайнятості, вибору фаху, професійного навчання чи з юридичних питань.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты