Общество | Николаев, 13 Мая, 2023

Миколаївський хлібзавод, попри пошкодження від обстрілів, продовжуює працювати

Свежие новости: Миколаївський хлібзавод, попри пошкодження від обстрілів, продовжуює працювати

Керівниця миколаївського хлібзаводу Альона Ракова заявила, що не дивлячись на обстріл та пошкодження, завод продовжує працювати, і всі будуть забезпечені хлібо-булочними виробами.

Відповідне відео-звернення Ракової опублікував мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

Як відомо, Сєнкевич заявив, що росіяни обстріляли хлібзавод, який забезпечував потреби миколаївців і херсонців. Дуже понівечене автомобільна техніка, яка займалась перевозкою хліба, тому можуть виникнути проблеми з логістикою.

Мер відмітив, що поки надзвичайники розбирають завали, працівники готуються випікати хліб. Також на підприємстві вже відновили електропостачання, працюють газовики.

"Миколаївці будуть із хлібом!" - додав він.

Керівниця хлібзаводу заявила, що завод не зупиняється і на завтра можна замовляти хліб.

— Слава Богу, всі люди живі. Сподіваємось, що з організованою роботою та підтримкою обласної військової адміністрації, працівниками мерії, обленерго, облгаз, ми будемо мати світло, газопостачання та поставляти хлібо-булочні вироби по всім торгівельним точкам. Всю подальшу інформацію ми будемо повідомляти в оперативній формі. Замовляйте на завтра хліб. Все буде Україна! - заявила вона.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты