Общество | Николаев, 20 Марта, 2023

Миколаївських підприємців запрошують взяти участь у найбільшій міжнародній екоконференції EarthX2023 в США

Свежие новости: Миколаївських підприємців запрошують взяти участь у найбільшій міжнародній екоконференції EarthX2023 в США

Українських підприємців запрошують взяти участь  у найбільшій міжнародній екологічній конференції EarthX2023, що відбудетьтся вже 9-23 квітня у Далласі, штат Техас, США.

У щорічній міжнародній «зеленій» події візьме участь українська делегація.

— EarthХ2023 – форум для ділових контактів та широка екоекспозиція: 177 000 присутніх, 700 учасників виставки, 400 доповідачів, 2000 учасників конференції. Учасники дізнаються про екологічно чисті продукти та рішення, ефективне використання наявних ресурсів та спілкуватимуться з різними екологічними організаціями, – кажуть організатори.

На EarthХ2023 українські компанії представлять свої проєкти та бізнеси, зможуть залучити інвестиції, знайти партнерів і спонсорів.

Earthх2023 складається з двох майданчиків: конгресу конференцій та виставки EarthX EXPO. Це можливість для українських малих та середніх підприємств, компаній та стартапів заявити про себе, вибудувати зв'язки та залучити інвестиції через охоплення високої концентрації людей, які можуть допомогти розбудувати бізнес або просувати справу.

Конгрес конференцій впродовж 19-23 квітня збере провідних світових захисників навколишнього середовища, природоохоронців, науковців, експертів, підприємців, правозахисників і по літичних лідерів, які сьогодні займаються екологічним простором.

Водночас 21-23 квітня у Fair Park (Даллас) відбудеться також EarthХ EXPO. На заході можна буде представити свої послуги, продукти, інновації та ініціативи всьому світові. Виставка поділена на такі тематичні локації:

  • бізнес та інноваційний павільйон (IT, Tech, будівництво);
  • екоавтомобілі та альтернативне паливо;
  • технології з переробки;
  • екологічні харчові продукти та інше.

Для реєстрації на участь в EarthX потрібно заповнити заявку

Організатор та засновник EarthX – американська компанія з інвестицій та розвитку нерухомості Crow Holdings. Партнером EarthX EXPO в Україні є ГС «Бізнес інкубатор груп. Україна» – некомерційна організація, яка підтримує розвиток мікро-, малого та середнього підприємництва в Україні.

Захід відбудеться за підтримки Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України.

EarthX — це міжнародна некомерційна екологічна організація, яка проводить навчання, допомагає знайти інвестиції та партнерів, надихає людей і організації на дії, спрямовані на створення інноваційних «зелених» рішень для більш сталого майбутнього в усьому світі. Організаця є членом Міжнародного союзу охорони природи МСОП (IUCN), некомерційної організації, яка заснована у 1948 році, має наглядовий і консультативний статус в ООН, і займається питаннями збереження біорізноманіття, впровадження екологічно чистих та сталих методів використання природних ресурсів.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты