Спорт | Николаев, 23 Сентября, 2017

Миколаївські спортсмени провели фестиваль «Обери спорт для себе»

Свежие новости: Миколаївські спортсмени провели фестиваль «Обери спорт для себе»

У ЗОШ І-ІІІ ст. с. Степове відбувся фестиваль «Обери спорт для себе», організований громадською організацією “Спортивна федерація Іфіт” та Благодійним фондом «Індиго» за підтримки  управління з питань молоді та туризму Миколаївської обласної державної адміністрації під патронатом Комісії «Екологія і спорт» Національного Олімпійського Комітету України в Миколаївській області. Свято почалось з виконання гімну України і привітання від майстра спорту міжнародного класу, чемпіона світу серед військовослужбовців, призера Кубку світу з боксу, президента ГО “Спортивна федерація Іфіт” Волкова Віталія.

За участю «Федерації легкої атлетики» і тренерів МСДЮШОР з легкої атлетики пройшли спортивні естафети для школярів, суддею яких був віце-президент федерації Максим Попенко. Конкурс плакатного малюнку провелп Голова Благодійного фонду «Індиго», заступник голови комісії «Екологія і спорт» НОК України в Миколаївській області Криницька Ольга. Вікторина “Ерудит-турнір”, в котрій взяли участь всі класи школи, виявила глибокі знання з історії спорту та олімпійського руху. Всі учасники змагань були нагороджені дипломами і медалями та отримали настільні ігри в подарунок. Дякуючи раднику губернатора з питань фізичної культури і спорту Максиму Бревді, школа отримала футбольні та баскетбольні м’ячі для занять спортом.

Це вже восьмий фестиваль, проведений в рамках програми «Обери спорт для себе» громадської організації “Спортивна федерація Іфіт”. Це постійна програма, протягом якої в навчальних закладах Миколаївщини будуть презентовані різні види спорту з метою їх популяризації серед дітей і молоді.

 

Источник: svidok.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты