Общество | Николаев, 22 Февраля, 2023

Миколаївські рятувальники та медики отримали спецтехніку від німецьких партнерів

Свежие новости: Миколаївські рятувальники та медики отримали спецтехніку від німецьких партнерів

Миколаївські рятувальники та медики отримали спецтехніку від благодійників з Німеччини. Зокрема, автопарк ГУ ДСНС України в Миколаївській області поповнився пожежним підйомником висотою 32 метри.

21 лютого транспорт миколаївцям передали волонтери з міста Аугсбург. Про це повідомили в Миколаївській обласній військовій адміністрації. 

У зустрічі брали участь начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, його перший заступник Георгій Решетілов, заступник Юрій Гранатуров, начальник ГУ ДСНС України у Миколаївській області Микола Панасенко, секретар Миколаївської міськради Дмитро Фалько, начальник управління охорони здоров'я ОВА Максим Безносенко та керівник миколаївського офісу UST - Ukraine Support Team Дмитро Тарасенко.

Доставку техніки організували у співпраці зі Спілкою українців Аугсбургу. 

Зазначається, що транспортні засоби від всієї громади баварського міста офіційно передала очільниця міста Аугсбург Єва Вебер. Німецькі партнери зауважили, що цією допомогою хочуть підтримати населення України та нагадати людям про важливість європейської культури миру. Вартість допомоги складає близько 200 тисяч євро та повністю профінансована німецьким федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости