Криминал | Николаев, 17 Октября, 2023

Миколаївські правоохоронці вилучили з обігу безакцизні сигарети на понад ₴11 млн

Свежие новости: Миколаївські правоохоронці вилучили з обігу безакцизні сигарети на понад ₴11 млн

У Миколаєві правоохоронці вилучили з незаконного обігу 250 тисяч пачок безакцизних сигарет на понад 11 мільйонів гривень.

Як повідомили у поліції, 36-річний миколаївець, організував «команду» в яку зібрав бухгалтера, розвізника та п’ять продавців. Налагодив у місті продаж оптом та роздрібними партіями контрафактної тютюнової продукції. Але незаконний «бізнес» був викритий правоохоронцям.

Також було встановлено, що упродовж п’яти місяців «бізнесмени» отримували товар поштою, перевозили його до спеціальних, підібраних організатором, приміщень, використовували підроблені марки акцизного податку для надання сигаретам вигляду законного виготовлення та збували миколаївцям на території міста.

Організатора слідчі затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Всім фігурантам — бухгалтеру, розвізнику та п’ятьом продавцям правоохоронці повідомили про підозру за трьома статтями. Їм загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі поліцейські встановлюють шляхи надходження товару до зловмисників.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты