Общество | Николаев, 4 Июля, 2023

Миколаївські патрульні знайшли двох братів, які вчасно не повернулися додому

Свежие новости: Миколаївські патрульні знайшли двох братів, які вчасно не повернулися додому

У Миколаєві патрульні повернули додому двох братів-підлітків, які зникли 3 липня.

Про це повідомили в Управлінні патрульної поліції у Миколаївсьій області.

Як відомо, 3 липня до полці звернулася жінка, яка повідомила, що довгий час додому не повертаються її сини: 13-річний Сергій та 11-річний Роман.

Близько 16-ї години поліцейські отримали повідомлення про зниклих дітей в Центральному районі міста. На пошуки дітей зорієнтували всіх поліцейських міста.

Патрульні прибули на місце та негайно розпочали відпрацьовувати прилеглі території в пошуках хлопчиків, але результатів це не дало.

«Близько опівночі малечу помітив один з екіпажів патрульної поліції в районі вулиці 1-а Слобідська та проспекту Центрального. Малі пояснили інспекторам, що доїхали на громадському транспорті в інший бік міста та пішки намагалися дістатися додому. Юних мандрівників інспектори передали слідчим», – розповіли патрульні.

У поліції нагадують, що якщо загубилася дитина слід негайно телефонувати в поліцію, бо самостійні пошуки рідко дають результат, особливо коли кожна хвилина на рахунку.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты