Происшествия | Николаев, 28 Апреля, 2018

Миколаївська область: Увага! Розшук свідків ДТП!

Свежие новости: Миколаївська область: Увага! Розшук свідків ДТП!

27 квітня близько 21:00 год. 21-річний водій автомобілю Volkswagen Golf, здійснюючи рух по пр. Центральному у напрямку вулиці Бузника в Заводському районі Миколаєва, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на літню жінку, яка перетинала проїжджу частину дороги у невстановленому для переходу місці. 

Про це повідомляє Заводський відділ поліції ГУНП  Миколаївської області.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 75-річна пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці події. За результатами медичного освідування, водій, під час керування транспортним засобом, був тверезий.

За вказаним фактом слідчі  розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», що карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты