Экономика | Николаев, 26 Января, 2018

Миколаївська ДФС забезпечила підтримку армії на 288 млн гривень

Свежие новости: Миколаївська ДФС забезпечила підтримку армії на 288 млн гривень

У 2017 році органами ДФС у Миколаївській області мобілізовано до державного бюджету 288 млн грн військового збору, що на 33,1 млн грн більше, ніж у  2016 році.

Стабільне надходження до бюджету військового збору свідчить про ефективність вжитих органами ДФС у Миколаївській області заходів з детінізації доходів, зокрема, щодо легалізації заробітної плати, а також про відповідальність та патріотизм платників податків, які розуміють важливість перерахування коштів на підтримку української армії і сумлінно виконують свій конституційний обов’язок щодо сплати податків до бюджету.

Ставка військового збору становить 1,5% вiд об'єкту оподаткування. Військовим збором оподатковуються загальний місячний (річний) оподатковуваний дохід, доходи з джерела їх походження в Україні, які остаточно оподатковуються під час їх нарахування (виплати, надання), іноземні доходи - доходи (прибуток), отримані з джерел за межами України.

Військовий збір у повному обсязі перераховується до державного бюджету України та використовується на підвищення обороноздатності держави.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости