Политика | Николаев, 11 Января, 2018

Миколаївщина: відбулася перша сесія Казанківської селищної ради 7-го скликання

Свежие новости: Миколаївщина: відбулася перша сесія Казанківської селищної ради 7-го скликання

10 січня відбулася перша сесія Казанківської селищної ради 7-го скликання, на якій було оголошено про початок повноважень депутатів Казанківської селищної ради та Казанківського селищного голови.

Як повідомила  голова територіальної виборчої комісії Тамара Швецова, у виборчому процесі зареєструвалося 134 кандидати у депутати від 5 місцевих політичних партій та шляхом самовисування. Одночасно з виборами депутатів проводилися і вибори селищного голови, на посаду голови було зареєстровано п’ять осіб, за підсумками голосування 24  грудня 2017  року  Казанківським селищним  головою  обрано  Олексія Асмолова. На сесії Казанківський селищний голова склав присягу. 

Також на порядку денному розглядалися питання обрання секретаріату сесії, секретаря селищної ради, затвердження Положення про старосту сіл та селищ Казанківської ОТГ, покладання обов’язків старости, утворення постійних комісій Казанківської селищної ради сьомого скликання, обрання голів комісій та затвердження їх складу, затвердження Положення про постійні комісії Казанківської селищної ради, структури та штатної чисельності апарату Казанківської селищної ради та її виконавчих органів, виконавчий комітет Казанківської селищної ради, присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування селищному голові та реорганізацію сільських рад, які увійшли до складу Казанківської селищної ради.

На посаду заступника селищного голови з питань фінансів, економічного розвитку та комунального майна затверджено Олену Шевчук, на посаду керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Казанківської селищної ради – Оксану Маляр.

Керівники району привітали Казанківського селищного голову, депутатський корпус, виконувачів обов’язки старост з історично важливим етапом у житті територіальної громади, побажавши злагодженої та плідної роботи, спрямованої на розвиток громади.

Нагадаємо, наприкінці грудня голова Миколаївської обласної державної адміністрацї Олексій Савченко зустрівся з новообраними головами ОТГ у Миколаївській області. Очільник області закликав голів ОТГ повною мірою намагатись використовувати можливості децентралізації та звернув увагу на важливість формування якісних програм розвитку територіальних громад. 

Як зазначалося раніше, 24 грудня перші місцеві вибори відбулись у Березанській, Прибузькій, Володимирівській, Казанківській, Широківській, Радсадівській та Арбузинській об’єднаних територіальних громадах.  

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты