Политика | Николаев, 10 Февраля, 2018

Андрій Вадатурський: Люди з недовірою ставляться до нової реформи та бояться брати на себе відповідальність за владу на місцях

Свежие новости: Андрій Вадатурський: Люди з недовірою ставляться до нової реформи та бояться брати на себе відповідальність за владу на місцях Андрій Вадатурський: Люди з недовірою ставляться до нової реформи та бояться брати на себе відповідальність за владу на місцях

У Березнегуватському районі відбулись підготовчі заходи по створенню об'єднаної територіальної громади.

Про це повідомив народний депутат Андрій Вадатурський на своїй сторінці в Facebook.

Проводячи зустрічі та круглі столи з питань децентралізації в районі, помітив, що люди з недовірою ставляться до нової реформи та бояться брати на себе відповідальність за владу на місцях. Проте я вірю в успішність реформи децентралізації та її ефективність у місцевих громадах. Березнегувате може стати позитивним прикладом сильної, спроможної громади. І люди мають врешті-решт визначитися з об'єднанням на громадських слуханнях, запланованих на 22 лютого.

Вчора Березнегуватський будинок культури зібрав депутатів сільської та районної ради, голів сільських рад та місцевих активістів. На підготовчих заходах до громадських слухань про необхідність створення та переваги громади розповів директор Миколаївський Центр розвитку місцевого самоврядування Валентин Бойко разом з головою Дорошківської ОТГ Олександром Ігнатовим та директором Шевченківської школи, що входить до однойменної територіальної громади, Ольгою Ясенко. Зустріч пройшла не лише в форматі питання-відповідь, але й кожен зміг висловити свою думку щодо проблем і перспектив створення громади в районі.

Впевнений, що в 2018 році Березнегувате приєднається до числа успішних об'єднаних територіальних громад. Зі свого боку буду й надалі підтримувати людей на окрузі, які планують створювати ОТГ.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости