Политика | Николаев, 9 Января, 2018

Миколаївщина готова до можливого погіршення погодних умов

Свежие новости: Миколаївщина готова до можливого погіршення погодних умов

Наприкінці минулого тижня за дорученням голови облдержадміністрації Олексія Савченка відбулась нарада щодо організації роботи обласних, районних та міських служб у випадку погіршення погодних умов у зимовий період.

В ході наради під керівництвом заступника голови ОДА Валентина Гайдаржи було заслухано представників райдержадміністрацій, міст обласного значення щодо готовності роботи за складних погодних умов, зокрема - наявність кількості снігоприбиральної техніки, запасів паливно-мастильних і посипкових матеріалів .

Як стало відомо, більшість районів та міст області в повному обсязі забезпечені посипковими матеріалами, визначено пріоритетні для обробки та розчищення шляхів на випадок погіршення погодних умов, ожеледиці чи випадення снігу. В той же час, не всі райони мають достатні запаси паливно-мастильних матеріалів.

Валентин Гайдаржи наголосив на необхідності використання існуючих резервних коштів для закупівлі ДТ та бензину. Він також звернув увагу учасників наради на необхідності співпраці, на договірних засадах, з приватними підприємцями для забезпечення виконання робіт з розчищення дорожнього покриття в повному обсязі.

Нагадаємо, що за дорученням голови ОДА Олексія Савченка всі райони та міста області мали розробити та оприлюднити схеми розміщення соціально важливих об’єктів у населених пунктах для визначення пріоритетів розчищення шляхів на випадок погіршення погодних умов та випадення снігу,  а також відповідні карти-схеми, на яких мають бути відображені маршрути проїзду автотранспорту на випадок перекриття доріг та проведення робіт із розчищення автошляхів.

 

Джерело: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты