Политика | Николаев, 19 Января, 2023

«Миколаївгаз» продовжує роботи з обстеження та відновлення газових мереж, які постраждали внаслідок обстрілів окупантів

Свежие новости: «Миколаївгаз» продовжує роботи з обстеження та відновлення газових мереж, які постраждали внаслідок обстрілів окупантів

АТ «Миколаївгаз» продовжує роботи з обстеження та відновлення газових мереж, які постраждали внаслідок бойових дій та російських обстрілів.

Про це йде мова у повідомленні підприємства.

В компанії нагадали, що місто Миколаїв увійшло в трійку міст, які найбільше потерпали від обстрілів росіян, а частина області була окупована.

«Деякі населені пункти перебували на лінії зіткнення зі сторони Херсонської області і не знали спокою через щоденні ворожі обстріли з важкої артилерії та реактивних систем залпового вогню – тисячі зруйнованих будинків, пошкоджені газові мережі та лінії електропередач, але найбільше болю завдають людські втрати серед мирного населення», - йде мова у повідомленні.

В компанії додали, що з перших днів звільнення Херсона та стабілізації ситуації в області газовики розпочали роботу з обстеження та відновлення газових мереж.

«Вже відновлено розподіл газу до 7 населених пунктів, але є території, які досі не обстежені вибухотехніками ДСНС та не розміновані. Варто розуміти, що газові мережі це не лише труба, яка проходить населеним пунктом це розгалужена системи магістральних, міжселищних та розподільних газопроводів та відповідно газорегулуючого обладнання, яке також потребує обстеження та ремонту через постійні обстріли», - повідомили у компанії.

«Ось такі «знахідки» не поодинокі на наших мереж. Російська ракета влучила в сталевий газопровід діаметром 325 мм. Фахівці вже працюють над заміною пошкодженої труби. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб швидше виконати обстеження, ремонт та заміну обладнання і відновити послугу клієнтам компанії!» - додали в АТ «Миколаївгаз».

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости