Политика | Николаев, 27 Августа, 2023

Миколаївець Меладзе втратив ВНП у Росії та розпродає майно

Свежие новости: Миколаївець Меладзе втратив ВНП у Росії та розпродає майно

Продюсер і композитор Костянтин Меладзе втратив статус індивідуального підприємця і втратив посвідку на проживання в Росії.

Про те, що Костянтин Меладзе втратив ВНП у РФ, свідчить витяг з ЄДРЮЛ/ЄГРІП (Єдиного державного реєстру юридичних осіб та індивідуальних підприємців).

Згідно з цими даними, Костянтин є громадянином України, а його ІП було ліквідовано ще 9 серпня.

"Припинив діяльність у зв'язку із закінченням терміну дії документа, що підтверджує право тимчасово або постійно проживати в Російській Федерації", - йдеться у виписці. . Відповідно до законів РФ, ВНП анулюється, якщо людина знаходилася за межами країни понад шість місяців на рік.

Костянтин Меладзе із сім'єю зараз проживає в Європі. Деякі російські таблоїди зазначають, що він мешкає на віллі в Італії.

До речі, його дружина, співачка Віра Брежнєва, колишня солістка групи "ВІА Гра" та громадянка України, також втратила ВНЖ у РФ ще в червні цього року.

Нині Костянтин Меладзе намагається продати нерухомість у Росії. Зокрема, йдеться про великий особняк на Рубльовському шосе, який розташований у селищі "Міленіум парк".

Раніше він намагався продати будинок ще у лютому 2023 року за 300 мільйонів рублів (близько 3 мільйонів доларів), днями будинок знову виставили на продаж, підвищивши ціну на 50 мільйонів рублів.

Довідка:

Брати Валерій та Костянтин Меладзе — одні з найвідоміших миколаївців, хоча обидва народилися у Батумі (Грузія). Співак та композитор навчалися та розпочинали свою кар'єру в Миколаївському кораблебудівному інституті імені адмірала Макарова.

Окрім вивчення тонкощів кораблебудування, у студентські роки Валерій та Костянтин разом почали грати у музичному гурті «Квітень». Саме вона і стала поштовхом для подальшого розвитку як виконавців та музикантів. 

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты