Спорт | Николаев, 1 Марта, 2024

Миколаївця Олексія Середу номіновано на звання «Спортсмен року 2023» від EuropeanAquatics

Свежие новости: Миколаївця Олексія Середу номіновано на звання «Спортсмен року 2023» від EuropeanAquatics

Миколаївця, стрибуна у воду Олексія Середу номіновано на звання «Спортсмен року 2023» від EuropeanAquatics та визнано "Найкращим юним спортсменом лютого 2024 року" .

Найкращого спортсмена лютого-2024, стрибуна у воду Олексія Середу номіновано на звання «Спортсмен року 2023» від EuropeanAquatics.

Олексій – єдиний українець серед усіх 5 категорій. У 2023 році він виборов срібло чемпіонату світу у синхронних стрибках з вишки і двічі ставав чемпіоном Європи у синхронних стрибках з вишки та у командних змаганнях!

Переможця буде обрано за підсумками відкритого голосування серед вболівальників, а також вибору членів EuropeanAquatics і Технічного комітету.

Ви можете підтримати нашого спортсмена, віддавши за нього свій голос до 3 березня за посиланням https://www.len.eu/awards-2023/

Для цього потрібно обрати вид спорту: «DIVING», після переліку всіх номінантів натиснути на «Voteformen» і обрати фото Олексія Середи (OleksiySereda).

Джерело

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты