Общество | Николаев, 5 Февраля, 2018

Миколаївців запрошують позмагатися за грант Президента України для обдарованої молоді

Свежие новости: Миколаївців запрошують позмагатися за грант Президента України для обдарованої молоді

Управління з питань молоді та туризму облдержадміністрації запрошує миколаїців позмагатися за грант Президента України для обдарованої молоді. Вік кандидатів від 14 до 35 років. Кандидати мають запропонувати свою ідею-проект, кошторис якої складатиме 75 тисяч гривень.

Для цього необхідно до 26 лютого 2018 року подати на адресу управління з питань молоді та туризму Миколаївської облдержадміністрації наступні документи  (ел.пошта: [email protected] та телефон 0512-56-40-53):  

1) заявка на участь у конкурсі на отримання гранту Президента України для обдарованої молоді;

2) реєстраційна картка проекту;

3) опис проекту;

4) кошторис витрат на реалізацію проекту;

5) довідку–об’єктивку;

6) два рекомендаційні листи.

«Обласна влада, голова облдержадміністрації Олексій Савченко і наше управління підтримують талановиту молодь з Миколаївщини.  Тому закликаємо всіх охочих активно брати участь в таких проектах», - зазначив начальник управління Олександр Максименко.

Всі документи подаються відповідно Порядку подання документів на розгляд Експертної ради при Міністерстві молоді та спорту України з висунення претендентів на отримання грантів Президента України для обдарованої молоді.

Подробиці за посиланнями:

//zakon3.rada.gov.ua/laws/show/945/2000

//zakon3.rada.gov.ua/laws/show/z1875-13/paran144#n144

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты