Общество | Николаев, 3 Сентября, 2017

Миколаївців запрошують на круглий стіл: Якою бути Президентській політиці розвитку суспільства

Свежие новости: Миколаївців запрошують на круглий стіл: Якою бути Президентській політиці розвитку суспільства

6 вересня о 10:00 у конфернец-залі «Раціотель Нікотель» у Миколаєві експерти мережі «Ресурсний центр сприяння місцевої демократії на Миколаївщині» підведуть підсумки річної діяльності, поділяться  своїм практичним трирічним досвідом та результатами відповідного моніторингового дослідження практик підтримки органами державної влади та місцевого самоврядування громадянського суспільства як складової дієвих механізмів місцевої демократії у м. Миколаєві та місцевих громадах Миколаївщини. 

Представники Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Миколаївської ОДА, Кординаційної ради з питань розвитку громадянського суспільства та  громадської ради при миколаївської ОДА, громадські експерти, науковці та ЗМІ обговорять існуючі виклики та погодять спільні кроки для успішної реалізації національної політики на Миколаївщині. 

До участі також запрошуються представники громадськості, науковці та ЗМІ.

Повідомлення щодо участі у роботі круглого столу (П.І.Б, посада, організація контактні телефон та E-mail) надсилати на адресу: [email protected].

Контакти для зв’язку:

[email protected], тел/факс(0512) 47-38-79 , (067) 512-16-32  Михайло Золотухін, (РЦ);

[email protected], (512) 37-30-52, Станіслав Біліченко (нач. відділу управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Миколаївської ОДА).

Круглий стіл відбудеться рамках проекту ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» на тему: «Дієва місцева демократія у селах і містах Миколаївщини» за підтримки МФ «Відродження».

 

Источник: svidok

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты