Политика | Николаев, 16 Сентября, 2022

Миколаїв став містом-партнером Ганновера

Свежие новости: Миколаїв став містом-партнером Ганновера

Миколаїв та Ганновер стали містами-партнерами. Відповідний меморандум 15 вересня підписали мери Олександр Сенкевич та Беліт Онай.

Про це повідомив мер Миколаєва Олександр Сенкевич.

Документ передбачає зміцнення зв’язків у сферах бізнесу, науки, освіти, культури, обмін знаннями й досвідом у розвитку двох міст, а також надання адресної та орієнтованої на потреби допомоги для Миколаєва.

- Ганновер став першим німецьким містом, з яким Миколаїв підписує меморандум про співпрацю. Для нас це велика честь і відповідальність. Щиро дякую громаді Ганновера і меру міста Беліту Онаю за підтримку Миколаєва та всієї України у нашій боротьбі за європейські цінності та демократичне майбутнє. Сьогодні Ганновер приймає велику кількість українців, які змушені були покинути свої домівки. Ми завжди будемо вдячні за це. Я впевнений, після завершення війни ми разом реалізуємо багато чудових проектів і наша співпраця стане важливою основою для розвитку обох міст, - вважає Сенкевич.

Мер міста Ганновер Беліт Онай зазначив:

- Солідарність і взаємна підтримка міст, що перебувають через національні кордони, відіграють важливу роль у подоланні наслідків війни та захисті демократичного порядку в Європі. Ми підтримуємо Миколаїв зараз і в майбутньому і хочемо сьогодні закласти основу для довгострокової дружби між Ганновером і Миколаєвом.

Ганновер – адміністративний центр землі Нижня Саксонія. У місті майже 536 тисяч мешканців. Місто відоме у всьому світі щорічними промисловими виставками. Його розвиткові також сприяє розташування на перехресті важливих національних і європейських доріг.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты