Спорт | Вознесенск, 22 Августа, 2018

Михайло Нелюбов братиме участь у Чемпіонаті світу зі стрітліфтингу та воркаут рекордів

Свежие новости: Михайло Нелюбов братиме участь у Чемпіонаті світу зі стрітліфтингу та воркаут рекордів

25 серпня у Києві відбудуться головні змагання року зі стрітворкауту, а саме – Чемпіонат світу зі стрітліфтингу та воркаут рекордів, в якому братимуть участь атлети з 12 країн Європи на СНД.

Про це повідомляє виконавчий комітет ВМР.

Наша гордість, один із лідерів українського руху стрітворкаут, неодноразовий учасник та володар призових місць всеукраїнських турнірів зі стрітворкауту - Михайло Нелюбов, представлятиме Україну та місто Вознесенськ у цьому масштабному спортивному дійстві. У 2016 році хлопець вже брав участь у показових виступах цього Чемпіонату. Наразі ж Михайло хоче спробувати себе в рекордах зі стрітворкауту. У майбутньому спортсмен має на меті представляти параворкаут (категорія змагань для осіб з обмеженими можливостями).

Вознесенці, давайте підтримаємо рідного земляка у цьому вкрай тяжкому змаганні! Прихильників здорового способу життя, які планують відвідати столицю цими святковими вихідними, запрошуємо підтримати Михайла та прийти 25 серпня до Арки дружби народів. Змагання триватимуть з 10.00 до 22.00.

Міська влада пишається таким вознесенцем, як Михайло! Бажаємо міцного здоров’я, позитивного настрою, витримки, сили духу та натхнення на звершення ще більших висот у спорті!

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты