Общество | Очаков, 21 Июля, 2023

Міграційна служба призупинила свою діяльність в Очакові, натомість відновила у Снігурівці

Свежие новости: Міграційна служба призупинила свою діяльність в Очакові, натомість відновила у Снігурівці

У Снігурівці міграційна служба розпочала роботу одразу ж після повернення міста під контроль України. Водночас підрозділ в Очакові був змушений припинити свою роботу через постійні обстріли – громадяни можуть звернутися за отриманням послуг в будь-яке інше управління на території України.

Про це на брифінгу у п'ятницю, 21 липня, повідомив начальник управління державної міграційної служби у Миколаївській області Володимир Іванов.

- Підрозділ працює. Тривалий час Снігурівка перебувала під окупацією. Більш того, приміщення підрозділу було зруйновано. Але одразу ж після звільнення Снігурівщини ми почали там працювати. Хочу подякувати місцевій громаді та адміністрації, які приєдналися до роботи нашого підрозділу, надали допомогу. Було знайдено приміщення, зроблено ремонт, встановлено обладнання, і сьогодні ми обслуговуємо мешканців Снігурівщини у повному обсязі. А також усіх, хто туди звертається. Актуальним питанням залишається поновлення документів, оскільки багато людей втратили паспорти громадян України. Також оформлюємо паспорти для виїзду за кордон, сказав Володимир Іванов.

З приводу Очакова начальник управління міграційної служби сказав таке:

- На жаль, ситуація з безпеки не дозволяє нам працювати в місті Очакові. Наш підрозділ там зараз не працює, тому мешканців Очакова та прилеглих населених пунктів ми обслуговуємо в інших підрозділах — як міста Миколаєва, так і області.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости