Политика | 21 Сентября, 2022

«Ми знищимо всіх, хто зі зброєю прийде на нашу землю», - Залужний відповів на російську мобілізацію

Свежие новости: «Ми знищимо всіх, хто зі зброєю прийде на нашу землю», - Залужний відповів на російську мобілізацію «Ми знищимо всіх, хто зі зброєю прийде на нашу землю», - Залужний відповів на російську мобілізацію

Жодні заяви російського керівництва не вплинуть на готовність України боротись за свою незалежність.

Про це заявив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

«Збройні Сили України 8 років і 7 місяців стримують збройну агресію рф проти нашої держави. Повномасштабний наступ противника не злякав нас. Більше того, ми обʼєдналися та гідно зустріли ворога. Оголошення мобілізації в росії є тому підтвердженням. Сотні тисяч чоловіків та жінок захищають рідну землю, власні домівки, своїх дітей і майбутнє України».

«Тому жодні заяви військово-політичного керівництва країни-агресора не вплинуть на нашу готовність боротися за свою свободу. Ми знищимо всіх, хто зі зброєю прийде на нашу землю – чи добровільно, чи за мобілізацією. Тримаймо стрій! Перемога буде за нами!» - підкреслив Залужний.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости