Политика | 12 Октября, 2023

Ми вибилися з графіка, — Буданов про ймовірне закінчення війни у 2023 році

Свежие новости: Ми вибилися з графіка, — Буданов про ймовірне закінчення війни у 2023 році

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, говорячи про шанси закінчити війну в цьому році, констатував, що Україна «вибилася з графіка».

Про це він розповів в інтервʼю «Українській правді».

«Є обʼєктивні та субʼєктивні причини — все в комплексі. Але, вибачте, більшість з пояснень цього становить державну таємницю і це просто не для публічного обговорення. З часом це все стане зрозумілим», — сказав Кирило Буданов.

Також він зазначив, що заморожувати конфлікт не можна у жодному разі: по-перше, це буде зрадою людей на окупованих територіях, а по-друге — неправильно з точки зору пам'яті загиблих та тих, хто зараз воює.

«Не все пішло шкереберть. Давайте без уточнення і розʼяснення цього всього – ми вибилися з графіка — нехай кожен зробить свій висновок», — додав він.

За словами глави розвідки, економічного ресурсу Росії вистачить без проблем вести війну до 2025 року, за кількістю техніки — до 2026-го максимум.

«Тобто ми виходимо з вами десь на 2025 рік. По людському ресурсу, очевидно, що їм вистачить надовго. Але хто б там не казав, якщо оцінювати сукупно наш людський ресурс, то там теж надовго. У нас країна не така маленька. Інша справа, а чи готова Російська Федерація іти до верхньої межі, до останнього?», — сказав Кирило Буданов.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты