Криминал | Южноукраинск, 27 Апреля, 2023

Мешканку Южноукраїнська ошукали на 25 тисяч гривень

Свежие новости: Мешканку Южноукраїнська ошукали на 25 тисяч гривень

Поліція вживає заходів щодо встановлення та затримання аферистів, а також нагадує громадянам про необхідність бути пильними та обережними під час спілкування із незнайомцями, особливо у разі здійснення будь-яких грошових операцій.

25 квітня до чергової частини відділення поліції № 3 Вознесенського райуправління надійшло повідомлення від 73-річної жінки про те, що вона стала жертвою шахрайських дій.

На мобільний телефон потерпілої зателефонував невідомий, який, представившись працівником відділення банку, повідомив, що з її картки були зняті кошти. І для того, щоб убезпечити себе нібито від повторного несанкціонованого втручання, потрібно зняти грошові кошти з карти та перевести на іншу картку, що заявниця і зробила, лише через деякий час зрозуміла, що потрапила в шахрайську схему та звернулась до поліції.

За вказаним фактом дізнавачі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 КК України «Шахрайство». Санкція статті передбачає покарання до трьох років обмеження волі.

Поліція вкотре закликає громадян бути пильними та обережними під час спілкування із незнайомцями. Не поспішайте проводити будь-які операції за вказівками співрозмовників. Зателефонуйте на «гарячу лінію» банку або ж особисто відвідайте установу і вирішить питання з фахівцями. Якщо відносно вас скоєно злочин, одразу телефонуйте на спецлінію 102.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты