Происшествия | Николаев, 4 Июля, 2023

Мешканець Миколаївщини під час конфлікту кинув гранату в авто – водієві відірвало руку

Свежие новости: Мешканець Миколаївщини під час конфлікту кинув гранату в авто – водієві відірвало руку

В одному з сіл Березанської територіальної громади 1 липня чоловік під час конфлікту кинув в автомобіль гранату.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області.

Того дня 26-річна жінка зі своїм знайомим та ще одним чоловіком приїхали до 50-річного місцевого мешканця. Вони хотіли забрати свої документи, які той тривалий час не віддавав.

“Після нетривалого спілкування чоловік, який перебував у стані сп’яніння, віддав документи. Однак, коли проводжав візитерів, він дочекався, поки вони підійдуть до автомобіля та кинув гранату в машину, де увесь час перебував 67-річний чоловік”, - розповіли в поліції.

Внаслідок вибуху водій легковика отримав тяжкі поранення, у тому числі травматичну ампутацію руки та пошкодження внутрішніх органів. На щастя, двоє інших людей не постраждали. Внаслідок вибуху транспортний засіб згорів.

Дії підозрюваного слідчі кваліфікували як закінчений замах на умисне вбивство двох і більше осіб. Йому загрожує позбавлення волі до на строк до 15 років. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости