Политика | Южноукраинск, 10 Апреля, 2019

Мер Южноукраїнська звернувся до депутатів та мешканців міста

Свежие новости: Мер Южноукраїнська звернувся до депутатів та мешканців міста

На офіційному сайті Южноукраїнська оприлюднено звернення міського голови Віктора Пароконного до депутатів та мешканцв міста. Приводимо повний текст.

- З дати мого поновлення на посаді міського голови за рішенням Суду, яке офіційно оприлюднювалось, до мене надходять повідомлення про спроби певних посадових осіб в любий спосіб пов’язати моє ім’я з негативними подіями, коли з почату червня 2018р. по 22 лютого 2019 року я не працював на посаді міського голови, коли міська рада фактично не приймала потрібних громаді міста та його мешканцям важливих для них рішень.

Вважаю, що такі повідомлення є принаймні надуманими та безпідставними. Стосовно постановки в порядок денний сесії міської ради, зокрема кадрових питань, так це не моя ініціатива, а мій обов’язок поставити в порядок денний сесії ті питання, які готують посадові особи та депутати міської ради.

Чергове підтверджую, що накопичені майже дві сотні важливих питань вже знайшли свої рішення, частина ще буде розглянута.

Є низка актів, службових записок, депутатських звернень, інших документів, які в той чи інший спосіб пояснюють ту суспільно-тривожну ситуацію, яка склалась в термін бездіяльності міської ради, де не приймався бюджет міста і страждала низка соціальних питань – нужденні не отримували ліки і соціальну допомогу, простоювали ліфти; не завершувалась реконструкція гуртожитку №6, де люди зачекались свого житла; не вирішувались земельні питання по заявкам фізичних та юридичних осіб; почала суттєво зростати кредиторська заборгованість не професійно набуту частину якої в судовому порядку намагаються не без підстав перекласти на виконавчий комітет міської ради в стартовій сумі понад два мільйони гривні та в сумі понад 1,8 млн. грн.., які будуть тільки зростати поки не будуть вжиті заходи кардинальної протидії причинам зростання такого та іншого прояву боргів за комунальні послуги досягнутої через стабілізовану та конструктивну роботу міської ради, її виконавчих органів та комунальних підприємств міста заснованих на власності його територіальної громади; на порозі загроза суттєвого зростання платежів за комунальні послуги з причин розладу владних дій в самоврядуванні міста, а підприємство, що надає комунальні послуги дійсно поставлено на межу банкрутства; є факти не належної реалізації медичної реформи, освітянської реформи, комунальної реформи та реформ в соціальній сфері.

Проблема з критичним станом не керованої міської ради дійшла до Верховної Ради України, Миколаївської ОДА, є в багатьох ЗМІ, матеріали є на реєстрації у виконкомі міської ради.

Грошовий вираз шкоди в мільйонах гривні, який в місяці шкідливих дій і руйнівної бездіяльності влади названого вище терміну реально досягне бюджету міста, його громаді у великих збитках, яких була можливість уникнути.

Викладено вище в основній частині ретельно досліджено і в ближчий час буде доведено депутатам міської ради та мешканцям Южноукраїнська.

Мета оновленої роботи міської ради – до кінця квітня 2019 року стабілізувати роботу соціальної інфраструктури міста та поновити роботу по її розвитку в благо громади міста, кожного його мешканця виходячи з бюджетних можливостей та спроможності посадових осіб місцевого самоврядування нашого міста вирішувати питання місцевого значення, як це визначає Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», як на це очікують всі мешканці Южноукраїнська.  

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты