Политика | Вознесенск, 2 Января, 2018

У Вознесенську відбудеться засідання круглого столу

Свежие новости: У Вознесенську відбудеться засідання круглого столу

За ініціативи депутата Вознесенської міської ради та групи вболівальників мотоболу комунальна організація «Вознесенський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ініціює проведення круглого столу, на якому буде розглянуто питання щодо присвоєння спортивній споруді «Адмінбудівля та мототрек» імені Іллі Мироновича Урмана, який зробив значний особистий внесок у розвиток мотоспорту в місті Вознесенську.

Про це повідомляє КО ВМЦ ФЗН «Спорт для всіх».

Пропозиції (зауваження) щодо перейменування мототреку надаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає протягом одного місяця з дня оприлюднення даного оголошення.

Зареєструватись на захід або подати пропозицію (зауваження) Ви зможете звернувшись за адресою: м. Вознесенськ, вул. Соборності, 16; на електронну скриньку [email protected]або за телефоном (05134) 3-20-31.

Відповідальна особа  Кисільов Сергій Георгійович.

Засідання  круглого столу відбудеться 9 січня 2018 року о 11.00 в приміщенні малої зали виконавчого комітету Вознесенської міської ради, за адресою: м. Вознесенськ, площа Центральна, 1.

Прийняття пропозицій (зауважень) закінчується 5 січня 2018 року.

Результати круглого столу будуть оприлюднені 22 січня 2018 року на сторінках газети «Вознесенські новини «День за днем» та на офіційному сайті міста Вознесенська.                               

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости