Происшествия | Вознесенск, 2 Сентября, 2019

Мер Вознесенська Віталій Луков закликав городян дотримуватись правил пожежної безпеки

Свежие новости: Мер Вознесенська Віталій Луков закликав городян дотримуватись правил пожежної безпеки

Декілька днів поспіль у Вознесенську тривають масштабні пожежі. Спершу горіло на полігоні твердих побутових відходів, розташованому неподалік мікрорайону «Болгарка». Потім горіла і по сьогодні продовжує горіти будівля колишнього Вознесенського м’ясокомбінату.

Читайте также: ВИДЕО: В Вознесенске несколько суток горит здание мясокомбината

Під час урочистої лінійки Першого дзвонику у 8-й школі у Вознесенську міський голова Віталій Луков звернувся до городян і закликав дуже обережно поводитися з вогнем на відкритій території та суворо дотримуватися правил пожежної безпеки.

Навколо нашого міста сьогодні палає Україна – палає м’ясокомбінат, вчора палав ліс між Вознесенськом і Раковим. І вже погасили сміттєвий полігон, що дозволило вберегти від згорання яри та сусідні поля, які належать людям. Я звертаюся до кожного, хто хоче взяти сірник у руки, будь ласка, подумайте про те, що це може призвести до людської біди. Від кожного з нас залежить те, наскільки ми вбережемо і свою природу, і майно, і своє життя. Вчора при гасінні на м’ясокомбінаті ледве врятували двох наших рятувальників, хлопців, які намагалися ліквідувати пожежу. Там дуже небезпечна ситуація. Але, хочу наголосити, небезпечних речовин там немає. Спіть спокійно, – наголосив Віталій Луков.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У гасінні пожежі на території Вознесенського м’ясокомбінату беруть участь рятувальники місцевої та сусідніх частин державної служби з надзвичайних ситуацій.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты