Политика | Вознесенск, 3 Января, 2019

Мер Вознесенська провів перший офіційний прийом громадян у новому році

Свежие новости: Мер Вознесенська провів перший офіційний прийом громадян у новому році

Сьогодні, 3 січня, відбувся перший в новому році офіційний прийом громадян міським головою міста Вознесенська Віталієм Луковим.

Мешканець територіальної громади звернувся до очільника міста з проханням посприяти в процесі оформлення субсидії. Проблема в тому, що його син разом із дружиною нещодавно виїхав за кордон. Довідку про сплату податків на новому місці проживання він наразі надати не в змозі. З іншого боку, власник будинку не має можливості швидко виписати сина з житла. Ці обставини створили підстави у наданні Управлінням соціального захисту міста відмови в отриманні ним субсидії. Але міський голова вимагає від працівників соцзахисту робити усе можливе для отримання містянами, які не в змозі платити повну вартість комунальних послуг, необхідної їм субсидії. Тому очільник міста надав доручення начальнику Управління максимально посприяти чоловікові у вирішенні його проблеми.

Усі звернення громадян фіксуються у картках особистого прийому. Частина відвідувачів отримує усні роз’яснення, іншим надсилаються письмові відповіді у визначені Законом терміни.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за електронною адресою [email protected].

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости