Политика | 13 Сентября, 2022

Медведєв пригрозив ядерною війною, якщо Захід дасть гарантії безпеки Україні

Свежие новости: Медведєв пригрозив ядерною війною, якщо Захід дасть гарантії безпеки Україні

Колишній президент, а нині заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв прокоментував гарантії безпеки, які просить Київ. За словами політика, вони "по суті є прологом до Третьої світової".

Про це він написав у своєму телеграм-каналі.

На думку Медведєва, у разі виконання гарантій стане ймовірно пряме військове зіткнення між Росією та Заходом.

"Адже це майже те саме, що застосувати до України ст. 5 Північноатлантичного пакту (Вашингтонського договору НАТО)... Тому - страшно", - вважає він.

Далі Медведєв пише, що "західні начальники різних калібрів, до яких звернено це істеричне звернення, повинні нарешті зрозуміти одну просту річ. Вона прямо стосується гібридної війни НАТО з Росією. Якщо ці недоумки продовжать нестримне накачування київського режиму найнебезпечнішими видами озброєнь, то рано або пізно військова кампанія перейде на інший рівень. У неї зникнуть видимі кордони та потенційна передбачуваність дій сторін конфлікту. Вона піде за своїм військовим сценарієм, залучаючи до нього нових учасників. Так було завжди".

І тоді вже західним країнам не вдасться відсидітися у своїх чистеньких будинках і квартирах, посміюючись над тим, як вони акуратно послаблюють Росію чужими руками. і плавитися бетон. Нам теж сильно дістанеться. Всім буде дуже-дуже погано. Адже сказано: "Від цих трьох виразок, від вогню, диму та сірки, що виходять з їхнього рота, померла третина людей" (Об'явл. 9:18)" – написав Медведєв, ймовірно, маючи на увазі загрозу ядерної війни між Росією та НАТО.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты