Происшествия | Николаев, 17 Февраля, 2020

Маленькій доньці поліцейського спецпідрозділу КОРД необхідна допомога на операцію з пересадки печінки – донором виступить батько

Свежие новости: Маленькій доньці поліцейського спецпідрозділу КОРД необхідна допомога на операцію з пересадки печінки – донором виступить батько Маленькій доньці поліцейського спецпідрозділу КОРД необхідна допомога на операцію з пересадки печінки – донором виступить батько

Даринка – одна з двійні чудових татових принцес, донька співробітника спецпідрозділу КОРД у Миколаєві. Півроку тому у дитини почались ускладнення здоров’я, які дозволили виявити полікістоз нирок та хворобу Каролі – захворювання печінки.

Клініка в Туреччині за результатами обстеження згодилась провести трансплантацію печінки, що може врятувати дівчинці життя. Донором виступить батько дівчинки. На операцію необхідно зібрати понад 70 тисяч євро, та близько 10 тисяч євро коштуватиме курс реабілітації.

Таких коштів у родини немає. Співробітники поліції Миколаївської області, колеги батька, а також представники місцевої влади та небайдужі громадяни долучилися до збору коштів, але сума у понад два мільйони гривень дуже велика.

Наразі стан дівчинки стабілізований, у батьків є ще майже місяць, аби встигнути зібрати кошти та повернутися до Стамбулу на трансплантацію. 

Даринка – сильна дівчинка, така ж, як і її батько, який служить в поліції та сам постійно стоїть на сторожі безпеки та інтересів громадян. Але зараз допомога потрібна родині поліцейського.

Звертаємось до небайдужих громадян, якщо ви маєте можливість долучитись до порятунку життя однорічної Даринки, реквізити рахунків мами, Анни Калиш:

Карта Приват Банка:

4149 4991 1764 7717 гривні

4149 4993 4258 1327 євро

5168 7450 1527 9117 долари

(Калиш Анна Миколаївна)

Відділ комунікації поліції  Миколаївської області

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости