Общество | Березанка, 12 Марта, 2020

Махінації із землею: голові фермерського господарства на Миколаївщині повідомлено про підозру

Свежие новости: Махінації із землею: голові фермерського господарства на Миколаївщині повідомлено про підозру

Під процесуальним керівництвом Миколаївської місцевої прокуратури №1 слідчими поліції повідомлено про підозру голові одного з фермерських господарств Березанського району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.364 КК України.

За даними слідства, вказана особа подала заяву до Березанської РДА про розпаювання земель фермерського господарства, наданих їй на праві постійного користування, між членами фермерського господарства які не є її родичами та членами родини, що є порушенням вимог ст.1 Закону України «Про фермерське господарство».

Внаслідок вказаних дій чотирьом громадянам незаконно надано у власність 4 земельні ділянки загальною площею 29,2 га ріллі для ведення товарного сільськогосподарського господарства.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Акцентуємо увагу на тому, що органи прокуратури області займають принципову позицію щодо викриття злочинів у сфері земельних відносин і невідворотності покарання за незаконне відчуження землі.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости