Общество | Вознесенск, 12 Мая, 2017

Луков зустрівся зі слухачами Університету ІІІ віку в Комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування м. Вознесенська»

Свежие новости: Луков зустрівся зі слухачами Університету ІІІ віку в Комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування м. Вознесенська»

12 травня міський голова Віталій Луков вдруге за місяць зустрівся зі слухачами Університету ІІІ віку в Комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування м. Вознесенська», щоб обговорити проблемні питання життєдіяльності міста та відповісти на всі численні запитання студентів.

Віталій Луков докладно розповів про роботу, яка проводиться в нашому місті по благоустрою, про ціни на воду та каналізацію, про вирішення питання проїзду пенсіонерів, про відкриття з 13 травня 2017 року регулярних маршрутів пасажирських перевезень водним транспортом, про виділення коштів на асфальтування доріг, про вирішення медичних питань та багато інших.

Міський голова наголосив, що тільки при взаємодії громади з владою можливо досягти вирішення проблемних, нагальних питань та запросив до співпраці. Зустріч пройшла в доброзичливій атмосфері.

Комунальна установа

«Територіальний центр соціального

обслуговування м. Вознесенська»

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости