Общество | Вознесенск, 15 Февраля, 2018

Луков привітав із Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав!

Свежие новости: Луков привітав  із Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав!

Щиро вітаю вас із Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав.Цей день є символом вашого героїзму, сили духу та незламної волі. Ви чесно і відважно боролись за мир у світі, проливали свою кров заради того, щоб мирні люди не знали, що таке вибухи снарядів поруч із домівкою, чи звук автоматної черги. Щоб звичайний фермер не боявся обробляти свою землю, бо там можуть бути вибухові пристрої. Заради мирного життя.

Українські воїни, де б вони не воювали, завжди показували себе сміливими і відважними, умілими знавцями своєї справи. Повага до них серед бійців військових формувань завжди була дуже високою.

Ми бережемо пам’ять про загиблих у війнах на чужині. Їхня кров була пролита заради високої мети – миру на землі. Усі наступні покоління повинні захоплюватись подвигом таких людей і пам’ятати про ту високу ціну, яка іноді платиться за злагоду у своєму домі.Від імені усієї громади міста Вознесенська бажаю міцного здоров’я, затишку та спокою вам і вашим родинам, мирного неба над головами!

Міський голова Віталій Луков

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты