Общество | Южноукраинск, 3 Января, 2021

Льодова ковзанка «Слайз» в Южноукраїнську

Свежие новости: Льодова ковзанка «Слайз» в Южноукраїнську

«Слайз» так і не відкрив у цьому сезоні свої двері для поціновувачів льодових видів спорту. А южноукраїнські депутати отримали пропозицію викупити ковзанку у власність громади. Що відповіли народні обранці?

Чому не працює ковзанка?

Минулого року на льодовій арені тренувалися чотири команди з хокею. Також відшліфовували свою майстерність фігуристи. «Слайз» полюбили діти та дорослі. Навіть з сусідніх сіл та міст приїжджали до Южноукраїнська покататися на ковзанах.

Директор «Слайзу» в Южноукраїнську Віталій Боровик пояснив, що власник не ризикнув відкрити льодову арену через COVID-19 та карантинні обмеження. Для обслуговування ковзанки потрібні значні кошти, тому ризикувати не стали, хоча навіть в такому стані (законсервованому) вона потребує фінансових затрат.

На даний момент «Слайз» у Южноукраїнську виставлений на продаж. Ми знайшли об'яву на OLX, ціна вказана 190 000 $.

А може «Слайз» стане власністю южноукраїнської громади?

«Купити ковзанку у комунальну власність,» - таку пропозицію вніс тренер хокейного клубу «Гард» Леонід Рябченко.

Леонід Анатолійович виступив перед депутатами на четвертій сесії, що відбулася 22 грудня. Як тренер, він намагався донести до народних обранців важливість льодової арени для южноукраїнців. Зараз своїх вихованців тренер возить на тренування аж у Херсон.

Мер підтримав пропозицію і сказав, що шість мільйонів гривень - це не такі великі гроші для бюджету міста. Валерій Онуфрієнко також розповів, що дізнавався в інтернеті вартість нової ковзанки: вона значно вища.

Депутати вислухали та обіцяли подумати і повернутися до питання ковзанки після того, як приймуть найважливіші для міста кадрові рішення. Отже бути чи не бути льодовій ковзанці в Южноукраїнську, стане відомо згодом.

 

Источник

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости