Общество | Вознесенск, 10 Июля, 2019

«Лёд тронулся» – після критики В. Сікиринського облавтодор почав працювати у Вознесенську

Свежие новости: «Лёд тронулся» – після критики В. Сікиринського облавтодор почав працювати у Вознесенську

«Маю право» писало про виступ Віктора Сікиринського, довіреної особи особа кандидата в народні депутати по 131 округу на Миколаївщині Еріка Григоряна, в ефірі телеканалу UA: Миколаїв. Реакція на нищівну критику щодо неякісної роботи, зокрема, облавтодору не змусила довго на себе чекати.

Про це говорить і наш постійний читач, який надіслав на пошту редакції відео-доказ реакції.

За чотири місяці після квапливого ремонту напередодні візиту Порошенка дорожнє полотно центральної вулиці Вознесенська, дякуючи щоденному каравану вантажівок, буквально вкрилося буграми. Це вже ніби аксіома: ваговоз, висока температура повітря, неякісний ремонт доріг – великі проблеми для водіїв легковиків.

Прямий ефір на телевізійному каналі відбувся лише вчора, 9 липня, а вже сьогодні жителі Вознесенська могли спостерігати миттєву реакцію автодору на критичні висловлювання на їхню адресу. На відрізку вулиці Київської (колишня – Жовтневої революції), яка до того ж є найбільш завантаженою вулицею міста, співробітники дорожньої служби почали терміново зрізати утворені від неякісної роботи «бугри».

 «Команда Григоряна не словом, а ділом доказує, що вони достойні. Після нищівної критики Віктора Сікиринського, довіреної особи кандидата в народні депутати Григоряна, про паршиву, недбайливу роботу облавтодору і стан дороги в місті Вознесенську, прийняті рішучі кроки щодо вирішення питання. Зайвий асфальт з утворених бугрів зрізають і забирають», відзначив автор відео.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты