Политика | Вознесенск, 10 Июля, 2019

Дороги – наша техногенна катастрофа, – впевнений Віктор Сікиринський

Свежие новости: Дороги – наша техногенна катастрофа, – впевнений Віктор Сікиринський

9 липня в ефірі телеканалу UA: Миколаїв виступив Віктор Сікиринський, довірена особа кандидата в народні депутати по 131 округу на Миколаївщині Еріка Григоряна. Віктор Іванович, як місцевий житель, добре знайомий з усіма проблемними питаннями регіону, а як заслужений юрист України, більше 40 років пропрацював в галузі права та органах державної влади, ще й знає, як саме вирішувати їх на законодавчому рівні.

Найбільше жителів Миколаївщини, зокрема жителів 131 округу, турбує питання жахливого стану доріг. І з цим погоджується кандидат у депутати Верховної Ради України Ерік Григорян.

«Розробляючи програму нашого кандидата Григоряна Еріка Юрійовича, ми вирішили піти дещо іншим шляхом – «від людей – до людей». Кожен з команди Григоряна має чітке розуміння – наша головна мета – зібрати пропозиції від місцевих мешканців, дізнатися, що їх цікавить, які проблеми мають, які їх питання хвилюють. Ми й самі тут живемо, щодня самі стикаємося з тими самими проблемами, які озвучують люди. На сьогодні я можу зробити висновок – найбільша наша проблема – дороги. І це вже не звична проблема, а справжня техногенна катастрофа. Ми бачимо, що це біда. Побудована в радянські часи дорога, ще нашими дідами побудована, – розвалена, а нової якісної за останні 30 років збудувати так і не спромоглися. Яскравий тому приклад – центральна дорога в місті Вознесенську. Чотири місяці тому, за лічені години до приїзду тодішнього президента Порошенка, дорожнє полотно нібито відремонтували. Що ми бачимо сьогодні? Це справжній жах! Проїхати просто неможливо. І облавтодор це аж ніяк не хвилює. Ми впевнені, що це питання президенту України Володимиру Зеленському (як гаранту прав громадян) слід винести на розгляд засідання Ради національної безпеки та оборони. Ми повинні розуміти, що президент починає працювати у напрямку вирішення проблеми національного масштабу. Тому, що вже банально соромно перед нашими державами-сусідами, громадяни яких також їздять по цих дорогах. Завтра-післязавтра ми ініціюємо петицію на ім’я президента, щоб серйозний орган, такий як РНБО, повернувся до людей та вжив негайних заходів щодо ліквідації поганих доріг», – наголосив Віктор Сікиринський.

Окрім того, Віктор Сікиринский зауважив про проблеми в сферах освіти, медицини, соціального захисту, зокрема воїнів АТО та ООС, а також про неефективну боротьбу з корупцією. Всі ці питання для Е. Григоряна з підтримкою професійної команди – вирішити цілком під силу.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости