Криминал | 15 Февраля, 2023

Кульмінація нового наступу Росії відбудеться найближчим часом

Свежие новости: Кульмінація нового наступу Росії відбудеться найближчим часом

Кульмінація нового наступу Росії відбудеться у березні. Хоч тоді навряд чи можна буде повністю закрити питання війни, сил на другий такий наступ в окупантів більше не буде. Таку думку озвучив військовий експерт Олег Жданов. 

"Питання війни навряд чи повністю закриється у першій половині цього року, але я думаю, що це таки буде кульмінація війни. Тому що другу таку масову хвилю мобілізованих Путін навряд чи збере, він навіть не оголошує мобілізацію", - зазначив експерт.

Жданов прогнозує, що наступним етапом після цієї кульмінації буде контрнаступ Збройних сил України, який призведе до звільнення наших територій. "Я думаю, що ми матимемо шанс звільнити країну в повному обсязі. Тому що після цієї кульмінації стійкість російської оборони буде дуже слабкою. Можливий варіант каскадного обвалу оборони. Якщо здригнеться якийсь один напрямок, і ми підемо в глибоке вклинення в окуповані території, то інші напрямки можуть просто посипатися", - зазначив експерт.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты