Политика | Снигиревка, 14 Марта, 2024

Кухта просить прокуратуру перевірити діяльність глави Баштанської райради

Свежие новости: Кухта просить прокуратуру перевірити діяльність глави Баштанської райради

Голова Снігурівської військової адміністрації Іван Кухта під час засідання сесії Миколаївської обласної ради звернувся до першого заступника керівника облпрокуратури Дениса Фальченко з проханням перевірити діяльність голова Баштанської районної ради Наталії Олійник з початку повномасштабного вторгнення через те, що вона привітала з Днем народження Тетяну Мезіну, яка очолювала окупаційну адміністрацію в Снігурівці.

Іван Кухта нагадав, що 14 березня 2022 року росія здійснила авіаудар по території Снігурівщини, скинувши чотири авіабомби, тоді загинув боєць ТРО та цивільна жінка. Були зруйновані домівки та декілька вулиць. Вже 19 березня окупанти захопили Снігурівщину і допомогала їм Тетяна Мезіна, яка була депутаткою районної ради Баштанського району – "вона зустріла орків, допомогала їм і сприяла їх роботі".

Незважаючи на те що, Тетяна Мезіна переховується в рф і на неї заведено кримінальну справу, голова райради від ОПЗЖ Наталія Олійник на офіційній сторінці райради привітала її з Днем народження.

— Мене ценастільки обурилло, я зачитаю привітання, щоб всі чули і розуміли весь абсурд:

"Шановна Тетяна Андріївна, бажаю вам міцного здоровʼя, людського щастя, молодості душі і серця, яскравого сонця, душевного тепла, успіхів у здійсненні всіх задумів на багато-багато літ. Зичимо, щоб життя було світлим і радісним, хай доля збагачує вас життєвою мудрістю, натхненням, радістю сьогодення. Щастя, добра, благополуччя та миру", – зачитав Іван Кухта.

— Коли ми ховаємо наших дітей, побратимів, воїнів та захисників, які пішли у перші дні захищати державу, ця посадова особа на зарплатні, є ждуном, по іншому її назвати неможливо. Хочу звернутись до правоохоронних органів, щоб вони перевірили її діяльність з перших днів повномасштабного вторгнення. А також звертаюсь до депутатів Баштанської районої ради: Скільки можна вже терпіти оцю посадову особу, як голову районної ради? Може треба вже на наступній сесії звільнити її з посади, вигнати, виказати їй недовіру?! – резюмував Кухта.

Денис Фальченко у свою чергу попросив Івана Кухту підготувати відповідне звернення, щоб органи могли все перевірити.

Варто додати, що зараз сайт Баштанської РДА недоступний, але в розпорядженні редакції ПН є скрін привітання Мезіної.

Джерело

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости