Общество | Николаев, 13 Января, 2023

Кращих співробітників ГУ ДСНС України у Миколаївській області нагороджено заохочувальними відзнаками

Свежие новости: Кращих співробітників ГУ ДСНС України у Миколаївській області нагороджено заохочувальними відзнаками

У середу, 11 січня, проведено збори по заохоченню кращих співробітників гарнізону Головного управління ДСНС України у Миколаївській області за підсумками роботи у 2022 році. До заходу долучився начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

«Гордий бути сьогодні тут та подякувати колективу за роботу. Тримаймо такий високий темп та нарощуймо потенціал гарнізону. Дякую за вашу важку роботу, за врятовані життя. Разом до Перемоги!»,- звернувся до присутніх Віталій Кім.

За значний внесок у справу цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій Миколаївської області, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов'язків очільник області вручив заступнику начальника ГУ ДСНС України у Миколаївській області Олександру Озерному почесну відзнаку голови Миколаївської обласної військової адміністрації «Святий Миколай Чудотворець» ІІІ ступеня та ще п’ятьох співробітників нагородив почесними грамотами.

Також під час заходу начальник ГУ ДСНС України у Миколаївській області Микола Панасенко вручив Віталію Кіму від Голови Служби, нагрудний знак ДСНС України «Знак Пошани».

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости