Политика | Николаев, 20 Июля, 2016

Корнацкий рассказал, что он не поделил с Мериковым

Свежие новости: Корнацкий рассказал, что он не поделил с Мериковым

На вопрос: “Почему Мериков на вас обиделся? Что вы не поделили?”, народный депутат из фракции "Блок Петра Порошенка", Аркадий Корнацкий ответил в интервью Цензор.Нет. 

Я ніколи із злодіями нічого не ділив. А він саме те, що на їх ньому жаргоні називається "злодій по життю". Сформувався як людина в одній із миколаївських банд. Був рекетиром на ринку. У Миколаєві всі знають, хто його "хрещений тато" - Олег Богомаз. Це місцевий олігарх, який підняв Мерікова до рівня політика. Його угруповання "тримало" ринки, потім якимось чином він опинився у числі акціонерів Миколаївського глиноземного заводу, продав свої акції за великі гроші, став доларовим мультимільйонером і почав вкладати гроші в політику, спонсорувати "Батьківщину ". Ростив кадри, щоб вони були не тільки в криміналі, а й в органах влади. Згодом почав давати кошти й на "Народний фронт" - "розкладав яйця по різних корзинах". Я, грішним ділом, знайомий з Богомазом. Нас познайомив той же Меріков у 2013 році. Це було випадково чи сплановано - я не знаю. Скоріше заплановано. Якось зустрічаюся з Меріковим у Миколаєві у виборчих справах (він тоді був керівником обласного виборчого штабу ), а поруч з ним якийсь незнайомий чоловік в окулярах. Каже, познайомтеся, це Олег Миколайович Богомаз. Потім мені у розмові Богомаз казав: "Никто не верил, что из Вадика может быть толк. Один я верил, и сделал из него человека ". Але по-їхньому це означає не стати порядною людиною, а "піднятися" до великих можливостей по незаконному збагаченню.

Меріков прийшов у політику із однією-єдиною конкретною задачею: забезпечувати "корпоративні інтереси" злодіїв, і свої власні, звісно. Він крав скрізь і всюди - на яких тільки посадах не перебував. І досі успішно цим займається. Вже декого із своїх "вчителів" переріс. Бо вже діє не тільки на миколаївському рівні, але й на загальноукраїнському. Понад два роки тому, з часів завершення Євромайдану, він став місцевим представником загальноукраїнської політичної банди корупціонерів (я б так це назвав), яка після Майдану прийшла до влади і сьогодні ще міцно там сидить. Причому, і не збирається покидати своє місце: як можемо побачити навіть із заяви самого Мерікова, яку він зробив "Цензору", загальноукраїнська банда, до якої він належить, готує захоплення влади. Він же сказав: "Мені зараз багато хто буде плювати в спину, але я точно знаю, що це ненадовго". Бачите, він напевне знає, що це ненадовго, у них у банді вже точно визначено час, коли вони захоплять владу! Це не тільки погроза мені й іншим таким самим як я "друзям " корупціонерів " - він проговорився, що їхня банда має чіткий план державного перевороту в Україні! Бо у демократичний спосіб - через вибори, ця мерзота ніколи до влади більше не потрапить. За них ніхто не проголосує. Попри те, що український виборець є дуже проблемним (дуже часто купується на гречку та обіцянки), однак дурнів стає все менше. Єдиний спосіб, яким вони можуть цього досягти, це силове захоплення.

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости