Общество | Вознесенск, 6 Марта, 2020

Комунальники Вознесенська просять містян своєчасно сплачувати за отримані послуги

Свежие новости: Комунальники Вознесенська просять містян своєчасно сплачувати за отримані послуги

Шановні мешканці територіальної громади міста Вознесенська! Виносимо щиру подяку тим абонентам, які з порозумінням відгукуються на наші прохання, проводять звірки по своїм особовим рахункам і вчасно розраховуються за вивіз сміття, але є ще мешканці, які зволікають з погашенням боргів та щомісячною оплатою.

Через несвоєчасну сплату та непогашення боргів минулих періодів страждає не тільки підприємство, а й усе місто. Бо абонентська плата - це основне джерело доходу підприємства. Якщо на підприємство вчасно не надходять кошти, то ні про який розвиток, ні про яке своєчасне та якісне прибирання не може йти мови.

Хто має заборгованість, просимо терміново сплатити борги попереднього періоду чи укласти договори реструктуризації. По споживачам, які мають заборгованість більше 1000 грн. уже проводиться робота по передачі матеріалів до суду. Не доводьте до опису, арешту та реалізації Вашого рухомого та нерухомого майна виконавчою службою. Адже у відповідності до норм діючого законодавства при розгляді однієї справи судом стягується з боржника судовий збір, який на даний час складає 2102 грн., а також додаткові 10% виконавчого збору відділом ДВС.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Своєчасними оплатами за послуги з прибирання сміття, Ви сприяєте зміцненню підприємства, а значить і наше місто стане ще кращим ти чистішим.
Телефони для довідок: 05134-32690, E-mail: [email protected].

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости