Криминал | 2 Июня, 2023

Командири окупантів не знають, чи слід посилити оборону у прикордонних областях РФ

Свежие новости: Командири окупантів не знають, чи слід посилити оборону у прикордонних областях РФ

Командири окупантів не знають, чи слід посилити оборону у прикордонних областях РФ, чи зміцнювати позиції на захопленій українській території, зазначили у розвідці.

Командування військами Російської Федерації постало перед гострою дилемою - посилювати прикордонні області через діяльність партизан чи позиції на окупованій частині України. 

Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у Twitter, посилаючись на дані розвідки. У розвідці повідомили, що 1 червня партизанські групи атакували вдруге за десять днів Бєлгородську область РФ. 

За її даними, ймовірно, російські збройні сили та внутрішні війська добилися швидшого успіху у стримуванні нового рейду партизан у цей регіон, аніж минулого разу. Проте, як свідчить прес-реліз Міністерства оборони РФ, для цього довелося розгорнути увесь комплекс вогневої потужності на російській території, у тому числі ударні гелікоптери і важку термобаричну систему залпового вогню ТОС-1А.

"Російські командири тепер стикаються з гострою дилемою: чи слід посилити оборону у прикордонних областях Росії, чи зміцнювати їхні позиції на окупованій Україні", - йдеться у повідомленні. 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты